Sponsoring Brabantsedag

SUCCES DOOR SAAMHORIGHEID

Bij de Brabantsedag Heeze is een trouwe en grote groep trotse ambassadeurs, partners en sponsoren betrokken. Ook dankzij hen kunnen we jaarlijks een kwalitatief hoogwaardig evenement presenteren en de continuïteit van de Brabantsedag waarborgen. Zij dragen de Brabantsedag een warm hart toe en genieten met volle teugen van de grootste theaterparade van het jaar, maar vooral van de boeiende en voelbare saamhorigheid, passie en beleving in de Heezer gemeenschap.

Als medemogelijkmaker van de Brabantsedag bent u in uitstekend gezelschap. We zijn trots op de klinkende namen bij onze sponsors, partners en ambassadeurs, onder wie burgemeester Paul Verhoeven, oud-commissaris van de koning Wim van de Donk, neerlandicus Wim Daniëls, wielrenster Marianne Vos en musici Björn van der Doelen en Gerard van Maasakkers. 


VERBIND UW NAAM AAN DE BRABANTSEDAG

 • U komt onder de aandacht bij bijna 40.000 bezoekers.

 • U verrast uw relaties en medewerkers met de grootste theaterparade van het jaar, een blijvende herinnering aan een heerlijke dag uit.

 • U ontmoet regionale en provinciale bestuurders en topondernemers tijdens netwerkbijeenkomsten.

 • U zet uw maatschappelijk verantwoord ondernemen kracht bij door sociale verbondenheid te stimuleren en cultureel erfgoed te bewaren.

  HOE WILT U BETROKKEN ZIJN BIJ DE BRABANTSEDAG?

  Vooropgesteld: Wij zijn dankbaar voor en trots op élke betrokkenheid. Er zijn vele manieren om bij te dragen aan de grootste theaterparade van het jaar.
  Onze brochure geeft u er een indruk van.

  Advertentietarieven
  Sponsorbrochure
  Informatiebrochure
  Sponsorpakketten


  Belangstelling? Vragen? We helpen u graag met antwoorden en maatwerkvoorstellen! Neem contact met ons op via sponsoring@brabantsedag.nl