Theater D'n Toversnest

Theater Toversnest

De romantische luisterliedjes van Calixte, de internationale sound van de Bluesrockband La Grange en de Rock ’n Roll nummers van Blast Off maken van dit sfeerplein een waar feestje. Voetjes van de vloer!CalixteLa GrangeBlast Off

CALIXTE

Calixte Govaarts bezingt met zijn warme stem de liefde en kleurt die met zijn gitaar Hemelsblauw. In 2022 was de release van de gelijknamige song op Spotify. Opgenomen met de drummer Nico Verspaget - bekend van Soulmania en Man and Machine -, met Jan van der Lugt op bas en toetsenist Egle-Jan Annema - bekend van La Lupa en Shine. Verschillende keren stond hij in het voorprogramma van Van Dik Hout. De radiostations pikken de singer-songwriter op. Een groeiende stroom liefhebbers van het kleine Nederlandse lied weet hem inmiddels te vinden; al dan niet in driemansformatie. Naar verwachting verschijnt eind 2023 zijn eerste solo EP.

Strijk neer bij Theater Toversnest en geniet van een hapje en drankje. Laat je meevoeren op de klanken van romantisch-melancholische melodieën. De fijnzinnige Amsterdammer met roots in Tilburg maakt er een waar luisterfeest van.


LA GRANGE

Binnen de bluesscene is de naam La Grange een bekende. In 2017 blaast frontman Frans Liebregts de bluesrockband nieuw leven in. Podiumdier Rob Boekelman staat met zijn knorrende bassound garant voor een stevig fundament en drummer Jan Mulders houdt de band in een strak tempo. Wim Cooijmans tekent voor de herkenbare Hammond-pianosound. Toerde hij eerder met tientallen bands in verschillende formaties met de meest uiteen lopende stijlen door het land, in La Grange voelt hij zich nu helemaal op zijn plek.

Live komt de band het best tot zijn recht met een aantal eigen songs en covers van Walter Trout, Poppa Chuppy, SRV, KWS, Hendrix…. Gitaar gestemd, publiek klaar, rocken maar. Deze bluesbrothers kennen het knallen van de zweep en weten het publiek te bespelen.


Stray Cats Tribute Blast Off

Stray Cats, is de band die Rockabilly terug bracht op de hitlijsten in de vroege tachtiger jaren. Ze scoorden verschillende grote hits aan beide kanten van de Atlantische oceaan met fifty looks met een rebels punkrandje in combinatie met hun originele stevige rock n roll sound. Een mix van strakke beats, rauwe rock ’n roll en jazzy sausje. Elegant maar hard, strak maar lekker losjes, vertrouwd en herkenbaar en tegelijk ontzettend vernieuwend!

Terug