13-06-2018

Schrijf je in voor de Kinderparade Brabantsedag!

Ook dit jaar wordt Brabantsedag Heeze geopend met de kinderparade, op zaterdag 18 augustus. Kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen zich nu aanmelden om mee te doen.

Vorig jaar is de eerste editie van de kinderparade enthousiast ontvangen en deden er ruim tachtig kinderen mee. Dit jaar mogen zij hun creativiteit loslaten op het thema ‘Van Ravenstein tot Roosendaal’.

Voor de kinderparade mogen de kinderen alles zelf bedenken: van de wagen of dans- of loopgroep tot aan het spel, en van de kleding tot aan de schmink. “We vinden het belangrijk om kinderen en jongeren kennis te laten maken met alle aspecten van de Brabantsedag. De jeugd is toch de toekomst, en op deze manier willen we hen al vroeg bij het evenement betrekken. We hopen op dat er dit jaar nog meer fanatieke kinderen mee gaan doen!”, aldus medeorganisator Frank Ikink.

De kinderparade vertrekt vanaf de parkeerplaats bij de Martinuskerk (bij D’n Toversnest), via de Jan Deckersstraat naar de gemeentehuistuin. Daar zullen alle deelnemers met applaus worden ontvangen door alle wagenbouwersgroepen. De kinderparade is tevens de officiële start van het openingsfeest voor deze groepen.

Meedoen?

Als je tussen de 6 en 14 jaar bent, mag je meedoen. Dit kan alleen, maar mag ook met je broer(tje) of zus(je), vriend(inn)en, team- of klasgenoten, neefjes en nichtjes. Je hoeft geen lid te zijn van een wagenbouwersgroep. En je hebt de hele zomervakantie de tijd om te ontwerpen en knutselen. Kinderen tot 6 jaar mogen óók meedoen, maar alleen met begeleiding van een ouder.

Meer informatie en de spelregels kun je vinden op brabantsedag.nl/kinderparade.

Hier kun je je (alleen, of met een groepje), tot 1 augustus, opgeven via het formulier.


MEER WETEN?

www.brabantsedag.nl/kinderparade

 

Deel dit bericht
Terug